Nødt eller Sannhet

Det mest spennende spillet med venner!

Last ned den kostnadsfrie Nødt eller Sannhet applikasjonen for iOS og Android. Oppdag 1000+ spørsmål og utfordringer! 😈

Nødt eller Sannhet app
Nødt eller Sannhet app
Nødt eller Sannhet app

Bli kjent med dine venner på ordentlig!

Har du ønsket å vite om din venns første kyss? Eller har du alltid lurt på hva en jente tenker om deg? Lag en fest mer interessant med Nødt eller Sannhet (Truth or Dare)! Det beste spillet for å ha det gøy med vennene dine. 😳

Det morsomme, livlige og frekke party spillet!

Få med deg alle vennene dine og spill Nødt eller Sannhet. Send telefonen rundt og velg mellom å svare på et spørsmål eller få en utfordring — Det er gøy, festlig og helt uten grenser! Kom deg gjennom alle de tre kategoriene: nybegynner, de mer avanserte og for de avanserte som ønsker noe enda mer utfordrene!

Spilleregelene: Hvordan spiller man Nødt eller Sannhet?

Nødt eller Sannhet (eller: Truth or Dare er det klassiske selskapsspillet for fest eller overnatting for å bli bedre kjent med vennene dine. Forbered deg på en uforglemmelig kveld fylt med pinlige spørsmål og morsomme utfordringer!

Spillet må spilles med minst to spillere. Jo større gruppen er, jo mer moro har dere! Gruppen bestemmer hvem som skal starte. Spilleren som starter må velge mellom: "Nødt eller Sannhet?" Denne spilleren får deretter et spørsmål eller en oppgave som resten av gruppen eller den forrige spilleren kommer med.

Trenger du litt inspirasjon? Du kan finne de morsomste Truth or Dare spørsmålene online på denne nettsiden. Vi har samlet hundrevis av morsomme spørsmål og oppgaver for deg!

Les alle spillereglene

Last ned den offisielle applikasjonen 😍

Følg oss på Instagram @playtruthdare!