Spilleregler

Hvordan spiller man Nødt eller Sannhet? 🤔

Nødt eller Sannhet (eller: Truth or Dare er det klassiske selskapsspillet for fest eller overnatting for å bli bedre kjent med vennene dine. Forbered deg på en uforglemmelig kveld fylt med pinlige spørsmål og morsomme utfordringer!

Spillet må spilles med minst to spillere. Jo større gruppen er, jo mer moro har dere! Gruppen bestemmer hvem som skal starte. Spilleren som starter må velge mellom: "Nødt eller Sannhet?" Denne spilleren får deretter et spørsmål eller en oppgave som resten av gruppen eller den forrige spilleren kommer med.

Etter at spørsmålet er besvart eller oppgaven utført, spør den aktuelle spilleren den neste spilleren: "Nødt eller Sannhet?" Gruppen står fritt til å velge rekkefølgen av spillerne: spiller dere etter tur i en sirkel, eller velger den nåværende spilleren neste spiller?

Trenger du litt inspirasjon? Du kan finne de morsomste Truth or Dare spørsmålene online på denne nettsiden. Vi har samlet hundrevis av morsomme spørsmål og oppgaver for deg!

Sannhet

Dersom en spiller velger "Sannhet", må han eller hun ærlig svare på et pinlig eller personlig spørsmål. Den forrige spilleren eller hele gruppen kan komme på dette spørsmålet. Du kan finne eksempler med spørsmål på engelsk nedenfor. De beste spørsmålene på norsk finner du i vår kostnadsfrie Truth or Dare app for mobilen din.

Which body part of yours are you most proud of?
Say 1 truth and 1 dare you wouldn't do
Spill the last secret someone told you...
What celebrity would you go gay for?
Have you ever been hypnotized?
What is the craziest thing you've done while drunk?
Hot or not: Belly button piercings?

Nødt

Dersom en spiller velger "Nødt", må han eller hun utføre en oppgave. Oppgaven kan tenkes ut av den forrige spilleren eller resten av gruppen. Eksempler på oppgaver på engelsk finnes nedenfor. Morsomme oppgaver på norsk finner du i vår Nødt eller Sannhet app for mobilen din.

You're lucky! You've earned a one-minute massage from the person you tag!
Burp your own name
Write your best friends name backwards
Kiss the person closest to you
Smell everyones feet and rank their smelliness!
French kiss a person's bellybutton
Do 50 jumping jacks

Dine egne spilleregler

For hvert spill kan dere lage deres egne regler for å bestemme hvor grensene for spillet deres går. Skriv ned disse reglene. Som hovedregel: Dersom du ikke føler deg komfortabel med et spørsmål eller en oppgave, kan du be om en ny. Det er ingenting å skamme seg over!

Bestem hvilke typer spørsmål og oppgaver som er forbudt før spillet starter. For eksempel, om alkohol-, narkotika- og sex-relaterte spørsmål og oppgaver skal tillates. På denne måten bestemmer dere om det er tillatt å ta en shot eller fjerne et klesplagg. Det er også praktisk å avtale hvor oppgavene skal utføres.

Du kan finne mer enn 1000 pinlige spørsmål og morsomme oppgaver i vår kostnadsfrie applikasjon for iOS og Android. Prøv da vel! ❤️

 

Kommentarer

Last ned den offisielle applikasjonen

Last ned den kostnadsfrie Nødt eller Sannhet applikasjonen for iOS og Android. Oppdag 1000+ spørsmål og utfordringer!